Onze experten

Tips och tricks om sängvätning

Hur du ska prata om det och vilka tekniker du ska sätta in med ditt barn för att hantera hans sängvätning.

Nukkumaanmenoaika! Päivittäiset rutiinit

Tukemalla lasta hänen kamppailussaan ja auttamalla häntä valmistautumaan yöpuulle vahvistat samalla välillänne olevaa tunnesidettä. Olemme keränneet tähän muutamia neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla voit luoda iltatoimia varten rentoutuneen ja iloisen tunnelman.

Hyvät tavat

Aika ja kärsivällisyys auttavat parhaiten lasta kehittymään yökasteluvaiheestaan ohi. Vaikka mitään ihmelääkettä ei olekaan, lapsen oloa voi lyhyellä aikavälillä lievittää monella tavalla. Jokainen lapsi on erilainen, ja lääkäri voi auttaa löytämään juuri sinun lapsellesi parhaiten sopivan keinon. Esittelemme tässä muutamia vaihtoehtoja:

Mitä voit tehdä?

"Monet vanhemmat ja lapset ovat kanssasi samassa tilanteessa.

Yleensä yökastelu loppuu ajan myötä, mutta voit myös auttaa lastasi monella eri tavalla. Ei ole mitään syytä vain odottaa lapsen kehittyvän yökasteluvaiheen ohi, sillä märässä sängyssä nukkuminen on paitsi epämiellyttävää myös tarpeetonta. Jos olet erityisen huolestunut lapsesi yökastelusta, keskustele asiasta lääkärin kanssa.Lääkäri pystyy antamaan lisää tukea ja neuvoja siitä, miten tilanteessa olisi paras edetä."

vuodevaatteet-ja-nukkuminen

Poissa kotoa nukkuminen