Tietosuojakäytäntö

Tämä sisältö auttoi minua
2

Tällä verkkosivulla [www.drynites.fi], jonka omistaa ja jota operoi ja hallinnoi KIMBERLY-CLARK CORPORATION, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa World Headquarters, P.O. Box 619100, Dallas, Texas 75261–9100, USA, selitetään, miten me ja kaikki maailmanlaajuiset osakkuusyhtiömme (”Kimberly-Clark”, ”me”, ”meitä”) keräämme henkilötietoja, miten saatamme käyttää niitä, mitä oikeuksia sinulla saattaa olla henkilötietoihisi liittyen ja miten voit ottaa meihin yhteyttä. 

Henkilötiedot ovat elävää henkilöä koskevia tietoja, jotka vaikuttavat henkilön tietosuojaan ja joista henkilö voidaan tunnistaa, ja ne voivat koostua pelkistä henkilötiedoista tai olla osana muita tietoja, joita hallussamme on tai jotka tulevat todennäköisesti olemaan hallussamme tulevaisuudessa. 

Ennen kuin luovutat meille mitään henkilötietoja tai muutoin käytät verkkosivuamme, suosittelemme, että luet tämän tietosuojailmoituksen kokonaisuudessaan ja varmistat, että suostut tietosuojamenettelyihimme.

Huomaa, että tämä verkkosivu saattaa sisältää linkkejä muille kolmansien osapuolten verkkosivuille.  Olemme vastuussa ainoastaan keräämiemme tietojen tietosuojamenettelyistä ja tietoturvasta.  Suosittelemme, että tarkistat jokaisen muun verkkosivun tietosuoja- ja tietoturvakäytännöt, jolla vierailet.

1.              Miten keräämme henkilötietojasi

Hankimme sinua koskevia henkilötietoja sekä verkossa että verkon ulkopuolella.  Keräämme henkilötietoja, kun

- vierailet verkkosivullamme

- otat yhteyttä asiakaspalvelukeskuksiimme tai pyydät tietoa meiltä jollain muulla tavalla

- vierailet myymälöissämme

- liityt palkkio-ohjelmiimme

- kommunikoit kanssamme sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivuilla, kolmannen osapuolen sovelluksen tai muun samantyyppisen teknologian kautta.

Voimme myös kerätä tietoa sinusta kolmannen osapuolen lähteistä, kuten liittyen muiden operoimiemme verkkosivujemme käyttöösi, tai muilta niihin liittyviltä kolmannen osapuolen tahoilta kuten alihankkijoilta.

2.              Mitä henkilötietoja me keräämme

Saatamme käsitellä seuraavanlaisia sinua koskevia henkilötietoja alla kohdassa 3 esitettyihin tarkoituksiin: 

- koko nimesi

- yhteystietosi (esim. puhelinnumero, sähköpostiosoite, koti- tai työosoite ja työnimike)

- Internetin protokollaosoitteesi (IP-osoite)

- syntymäaikasi

- julkisesti saatavilla olevat tiedot, kuten käyttäjän luoma sisältö, sosiaalisen median julkaisut, sosiaalisen median käyttäjänimi tai -tunnus tai sosiaalisen median profiilikuva

- liiketapahtumahistoria (eli aiemmat tilauksesi tai näytepyynnöt) sekä

- laitetunnus (pöytätietokone, tablettilaite tai mobiililaite)

Saatamme myös yhdistää meille suoraan luovuttamiasi henkilötietoja muihin sinua koskeviin, kolmannen osapuolen tietolähteistä saatuihin tietoihin (kuten sosiaalisen median verkostot ja tietojen välittäjät).  Näihin saattavat kuulua demografiset tiedot, toimintasi sosiaalisessa mediassa, valintasi, ostokäyttäytymisesi, kiinnostuksenkohteesi, maantieteellinen sijaintisi ja ikäsi tai ikäryhmä, johon kuulut.  Saatamme käyttää näitä henkilötietojasi räätälöidäksemme ja näyttääksemme sinulle olennaisia mainoksia, lähettääksemme sinulle räätälöityjä markkinointiviestejä ja ymmärtääksemme paremmin asiakaspohjaamme ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.

3.              Suorittamamme henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset

Saatamme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

- tarjotaksemme sinulle tilaamiasi tietoja, tuotteita tai palveluita

- tarjotaksemme asiakastukea

- räätälöidäksemme ja näyttääksemme sinulle olennaisia mainoksia

- toimittaaksemme sinulle räätälöityjä markkinointiviestejä

- ilmoittaaksemme sinulle palveluihimme tehdyistä muutoksista ja tarjotaksemme sinulle tietoa samanlaisista tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua

- suorittaaksemme markkina-analyysiä, jotta voimme arvioida trendejä ja mainontamme ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta

- hallinnoidaksemme verkkosivujamme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme

- havaitaksemme ja estääksemme petoksia

- noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja säännöksiä.

Tietosuojalaki edellyttää, että meillä on lain velvoittama peruste kaikkien sinua koskevien henkilötietojen käsittelylle.  Meillä on lain velvoittama peruste käsitellä henkilötietojasi yllä mainittuihin tarkoituksiin tavallisesti, koska

 

  • olet antanut siihen suostumuksesi
  • se on välttämätöntä kanssasi voimassa olevan sopimuksen täyttämiseksi tai sen määrittämiseksi, tulemmeko solmimaan sopimuksen kanssasi
  • käsittely on välttämätöntä, jotta noudattaisimme lakien tai säännösten sanelemia velvoitteita ja/tai
  • käsittely on lainmukaisen etumme mukaista johtavana henkilökohtaisia hygieniatuotteita valmistavana yhtiönä.

 

4.              Kenelle luovutamme henkilötietojasi

Saatamme luovuttaa sinua koskevia tietoja kolmansille osapuolille tietyissä olosuhteissa, joihin kuuluvat seuraavat tilanteet:

- Tietojesi luovuttaminen kumppanuusyhtiöille

Saatamme pyytää sinulta lupaa luovuttaa tietojasi tarkasti valituille ulkopuolisille yhtiöille, kun uskomme, että heidän tuotteensa tai palvelunsa saattavat kiinnostaa sinua, ja vain silloin, kun luotamme kyseisiin yhtiöihin, ja ne ovat läpäisseet sisäiset tarkastuksemme. Teemme tämän varmistaaksemme tietojesi turvallisuuden.  Voit valita, ettet vastaanota lainkaan tietoa kumppanuustarjouksistamme ja -ohjelmista päivittämällä käyttäjäprofiilisi, ottamalla meihin yhteyttä tai soittamalla numeroon +45 4436 0606 tai täyttämällä verkkolomakkeen osoitteessa: [http://www.drynites.fi/ota-yhteytta.aspx].  Kumppanimme saavat käyttää yhteystietojamme vain lähettääkseen olennaisia tarjouksia tai ohjelmatietoa ja ovat velvoitettuja pitämään yhteystietosi luottamuksellisina.

- Tietojesi luovuttaminen palveluntarjoajille

Saatamme luovuttaa tarvittaessa tietoja yhtiöille tai henkilöille, jotka tarjoavat meille palveluita.  Näihin palveluihin saattavat kuulua mm. apu pyytämiesi palvelujen tarjoamiseen, tietokantojemme luominen tai ylläpito, tuote-, palvelu- tai tietopyyntöjä lähettäviin henkilöihin kohdistuva tutkimus ja analyysi, viestien valmistelu ja jakelu tai kyselyihin vastaaminen.

- Lakien täytäntöönpano ja lainmukaiset käsittelyt

Saatamme ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille kaikista toimista, joiden voimme kohtuullisesti uskoa olevan laittomia, tai jos meillä on syytä kohtuullisesti uskoa, että tiedot auttaisivat lainvalvontaviranomaisia laittoman toiminnan tutkinnassa (mukaan lukien erityisesti tilanteet, jolloin saamme oikeudenmukaisen, kohtuullisen ja lainmukaisen pyynnön lainvalvontaviranomaisilta tai säätelylaitokselta).   Tämän lisäksi saatamme luovuttaa tietojasi lainvalvontaviranomaisille, mikäli määritämme oman arviomme mukaan, että olet joko rikkonut käytäntöjämme tai tietojesi luovuttaminen saattaa suojata Kimberly-Clarkin tai muun henkilön oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

- Tietojesi luovuttaminen lain sallimalla tavalla

Saatamme luovuttaa tietojasi muille lain velvoittamalla tai sallimalla tavalla.  Tähän saattavat kuulua tietojesi luovuttaminen viranomaisyksiköille tai kolmansille osapuolille vastauksena haasteisiin, tuomioistuimen määräyksiin, muihin lain velvoittamiin prosesseihin, tai jos uskomme sen olevan välttämätöntä lainmukaisten oikeuksiemme käyttämiseksi ja/tai asiakkaidemme tai muiden tahojen omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi (tähän sisältyy tietojen luovuttaminen muille yhtiöille ja organisaatioille petosten torjunnan ja luottoriskien vähentämisen tarkoituksessa), puolustautuaksemme meitä vastaan nostettuja oikeudellisia vaateita vastaan tai puolustautuaksemme mahdollisia oikeudellisia vaateita vastaan, joita oman harkintamme mukaan saatetaan nostaa meitä vastaan.

- Blogit, verkkojulkaisut ja suositukset

Saatamme päättää sallia käyttäjien jakavan kommentteja, julkaisuja, suosituksia tai muuta tietoa.  Jos päätät lähettää tällaista tietoa meille, lähettämäsi tieto saattaa olla julkisesti nähtävissä. Muut henkilöt, joilla on pääsy tietoihin, joita annat näillä alueilla, voivat lukea, kerätä ja käyttää niitä.

- Liiketoimintatapahtuma

Siinä tapauksessa, että me tai mikä tahansa osuus omaisuuseristämme ostetaan toisen yrityksen toimesta, tai ryhdymme liiketoiminnan tai omaisuuden ostoprosessiin tai mahdolliseen ostoprosessiin, tietosi saatetaan siirtää ostavalle yhtiölle tai muulle yksikölle, joka kyseisen liiketapahtuman tuloksena syntyy.

- Kiinnostukseen perustuva mainonta

Kimberly-Clark osallistuu kiinnostukseen (verkkokäyttäytymiseen) perustuvaan mainontaan.  Tämä tarkoittaa sitä, että jokin kolmas osapuoli saattaa käyttää tekniikkaa, kuten evästeitä selaimessasi tai web bugeja tunnistaakseen sinut verkkosivullamme, jotta he voivat tarjota kiinnostuksenkohteisiisi räätälöityä tuote- ja palvelumainontaa. Saatat nähdä mainontaa verkkosivullamme, joka on räätälöity sen mukaan, miten käytät verkkosivua tai teet ostoksia, tai saatat nähdä mainoksia Kimberly-Clarkin tuotteista muilla verkkosivuilla perustuen selaimen käyttöösi eri verkkosivuilla.  Kimberly-Clark osallistuu vapaaehtoisesti digitaalista mainontaa koskevan järjestön itsesäätelyn ohjelmaan.  Osana tätä itsesäätelyn ohjelmaa Kimberly-Clark tukee mainonnan valintakuvakkeen käyttöönottoa (”mainontavalinnat”) yhteistyössä Evidonin kanssa.   Katso lisätietoa kiinnostuksenkohteisiin perustuvan mainonnan kieltämisestä evästekäytännöstämme alla olevassa kohdassa 12.

- Muut kolmannet osapuolet

Saatamme luovuttaa muita kuin henkilökohtaisia tietoa muille kolmansille osapuolille, joita ei ole kuvailtu yllä[SL1] .  Jos teemme näin, saatamme yhdistää tietoja tai poistaa niistä tunnistetiedot, jotta kyseinen kolmas osapuoli ei todennäköisesti pysty yhdistämään tietoja sinuun, tietokoneeseesi tai laitteeseesi.  Yhdistäminen tarkoittaa, että yhdistämme useiden henkilöiden ei-henkilökohtaisia tietoja niin, etteivät tiedot viittaa keneenkään yhteen henkilöön.  Tunnistetietojen poistamisella tarkoitetaan, että pyrimme poistamaan tai muuttamaan tiettyjä tiedon osia, joita voitaisiin käyttää yhdistämään tiedot tiettyyn henkilöön.[SL1] 

5.              Tietosuojasi hallinnointi käyttäjäprofiilissasi

Annamme sinulle mahdollisuuden käyttää tiettyjä hallintakeinoja ja valintoja liittyen siihen, miten keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi.  Muuttamalla käyttäjäprofiiliasi tai ottamalla meihin yhteyttä, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on kuvailtu, voit ehkä tehdä seuraavia: (1) voit korjata, päivittää ja poistaa rekisteröidyn tilisi, (2) voit muuttaa tilaus-, uutiskirje- ja hälytysvalintojasi, (3) voit valita, haluatko vastaanottaa tuotteitamme ja palveluitamme koskevia tarjouksia ja kampanjoita tai tietoa tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, (4) voit valita, saammeko luovuttaa yhteystietosi kumppaneillemme, jotta he voivat lähettää sinulle tuotteitaan ja palveluitaan koskevia tarjouksia ja kampanjoita, ja (5) voit valita, haluatko vastaanottaa kiinnostuksenkohteisiin perustuvaa mainontaa[SL1] .[SL2] 

6.              Lapset

Kimberly-Clark on sitoutunut suojelemaan lasten tietosuojaa verkossa ja tekemään internetistä turvallisen.  Emme tarjoa tuotteita ja palveluita lapsille tai tietoisesti kerää tai pyydä henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien lupaa silloin, kun paikalliset sovellettavat lait velvoittavat hankkimaan suostumuksen (ikä, jolloin suostumusta vaaditaan, vaihtelee maittain).

7.              Henkilötietojen siirtäminen

Henkilötietojasi voidaan siirtää sen maan ulkopuolelle, jossa ne alun perin annettiin, ja ne voidaan luovuttaa luotetuille kolmansille osapuolillemme, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolisilla hallintoalueilla ja joilla ei ole tietosuojalakeja tai joiden tietosuojalait eivät ole yhtä tiukkoja kuin eurooppalaiset tietosuojalait.  Aina kun siirrämme henkilötietoja ETA-alueen tai Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle, ryhdymme lain velvoittamiin toimiin varmistaaksemme, että käytössä ovat riittävät varotoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että tietoja kohdellaan turvallisella tavalla ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.  Jos olet ETA-alueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi kopion varotoimenpiteistä, joihin olemme ryhtyneet suojataksemme henkilötietojasi ja tietosuojaoikeuksiasi näissä olosuhteissa.

8.              Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin se on tarpeellista tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tuotteet ja palvelut tai muiden oleellisten tarkoitusten takia, kuten noudattaaksemme lain sanelemia velvoitteita, ratkaistaksemme riita-asioita ja toimeenpannaksemme sopimuksemme.

9.              Oikeutesi

Tietosuojalaki turvaa oikeuksia henkilöille liittyen henkilötietoihin, joita organisaatiot säilyttävät heitä koskien.  Voit

- pyytää kopiota sinua koskevista säilyttämistämme henkilötiedoista

- pyytää meitä korjaamaan, rajoittamaan tai poistamaan henkilötietojasi sekä

- jos päätät, ettet halua vastaanottaa meiltä mainossähköposteja, voit poistaa tällaisten sähköpostien tilauksen napsauttamalla ”peruuta tilaus” -linkkiä, joka löytyy jokaisen mainossähköpostin alaosasta.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevassa kohdassa 10 ilmoitettuja yhteystietoja.  Huomaa, että pyynnöt käyttää tietosuojaoikeuksia arvioidaan Kimberly-Clarkin toimesta tapauskohtaisesti.  Saattaa olla olosuhteita, joissa meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi lainkäyttöalueesi lain nojalla tai tietosuojalakien poikkeuksien takia.

10.          Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksestamme, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivulla http://www.drynites.fi/ota-yhteytta.aspx tai soittaa numeroon +45 4436 0606 tai täyttää verkkolomake osoitteessa http://www.drynites.fi/ota-yhteytta.aspx.

Jos et ole vieläkään tyytyväinen asiaan, sinulla on oikeus esittää valitus tietosuojaviranomaisellesi; kaikki valitukset tulisi kuitenkin ensin esittää Kimberly-Clarkille.

11.          Tietosuojailmoituksen muutokset

Saatamme muokata tai muuttaa tätä tietosuojailmoitusta milloin vain julkaisemalla muutetun tietosuojailmoituksen verkkosivullamme.  Suosittelemme, että tarkistat tietosuojailmoituksemme joka kerran, kun lähetät tietoa meille tai teet tilauksen.

12.          Evästeilmoitus

Kuten monet yhtiöt, Kimberly-Clark käyttää evästetekniikkaa verkkosivullaan.  Evästeet ovat tietokoneellesi tallennettua tietoa, jonka selaimesi tallentaa vieraillessasi tietyllä verkkosivulla.  Sisäänkirjautuessasi eväste kertoo meille, oletko käynyt sivullamme aikaisemmin vai oletko uusi kävijä, ja sen avulla saamme tietoa siitä, mitkä mainokset tuovat käyttäjiä verkkosivullemme.  Käytämme evästeitä pystyäksemme tunnistamaan ne verkkosivun ominaisuudet, joista olet eniten kiinnostunut, jotta voimme tarjota enemmän sinua mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä.  Jos haluat, voit asettaa selaimesi kieltämään evästeet tai voit manuaalisesti poistaa yksittäisiä evästeitä tai kaikki evästeet tietokoneeltasi noudattamalla selaimesi ohjeita.  Jos et salli evästeiden käyttöä selaimessasi, sinulla voi kuitenkin olla vaikeuksia käyttää joitakin sivuja tai joitakin verkkosivun ominaisuuksia.

Huomaa, että jotkut verkkoselaimet ja laitteet antavat sinulle mahdollisuuden valita, ettei toimiasi jäljitetä verkossa.  Tällä hetkellä emme vastaa näihin pyyntöihin tai muokkaa kokemustasi perustuen tällaiseen tehtyyn valintaan.

Käytämme myös web bugeja verkkosivullamme kerätäksemme tietynlaisia tietoja.  Web bug on sähköinen tiedosto verkkosivulla, jonka avulla voidaan laskea ja tunnistaa kyseisellä sivulla käyneet käyttäjät.  Web bugeja voidaan muun muassa käyttää HTML-muotoisissa sähköposteissa vastauksien luomiseksi viesteihin ja niiden tehokkuuden mittaamiseksi, esimerkiksi jos saat meiltä sähköpostin ja napsautat kyseisen sähköpostin linkkiä siirtyäksesi verkkosivullemme.  Voit yleensä ottaen välttää web bugeja sähköpostissa laittamalla HTML-muodon pois päältä ja näyttämällä vain sähköpostin tekstiosion.

Kun tulet verkkosivuillemme, tunnistamme ja säilytämme käyttämäsi laitteen, kuten henkilökohtaisen tietokoneen tai mobiililaitteen, IP-osoitteen, sekä sisäänkirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä mahdollisesti käyttämäsi liitännäiset.

Saatat myös päättää ladata Kimberly-Clarkin tarjoamia mobiilisovelluksia.  Jos käytät mobiilisovelluksiamme, mobiilisovellus saattaa kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, kuten käyttämäsi mobiililaitteen tyypin, väliaikaiset tai pysyvät yksilölliset laitetunnisteet (tunnetaan joskus nimellä UDID), sekä tiedot siitä, miten käytät sovelluksia.  Mobiilisovellus saattaa myös käyttää tiettyjä vapaaehtoisesti antamiasi tietoja, kuten tuotetietoja, kun skannaat viivakoodin, ja liiketapahtumatietoja, kun esimerkiksi teet ostoksen tai vastaat tarjoukseen.  Mobiilisovelluksemme saattavat kerätä tarkkoja tietoja laitteesi sijainnista esimerkiksi silloin, kun etsit myymälää.  Sinun on kuitenkin ensin annettava laitteellasi lupa, ennen kuin sovellus saa tämänkaltaisia sijaintitietoja sellaisten tekniikoiden kuin GPS:n, langattoman verkkoyhteyden tai tukiasemien läheisyyden, avulla.  Mobiilipalveluntarjoajat saattavat kerätä laitekohtaisia tietoja, kuten yksilöllisen laitetunnisteen, kun käytät verkkosivuamme tai jotakin mobiilisovellusta.

Evästeasetukset

 

 

Siirry alkuun