Hyvä ja helppo tapa

Ota DryNites®-pyjamahousut osaksi lapsen iltatoimia

Ollessaan luokkaretkellä tai esimerkiksi yökylässä ystävien tai isovanhempien luona lapsi haluaa tuntea olevansa vapaa tekemään mitä haluaa vailla rajoitteita. DryNites® voi olla tukena, kunnes lapsi kasvaa ja pääsee ohi yökastelusta. DryNites®-pyjamahousuissa lapsi voi toimia itsenäisesti ja luottaen itseensä. Vuodevaatteetkin pysyvät puhtaina ja kuivina, ja lapsi nukkuu yönsä hyvin.

DryNites®-pyjamahousujen ansiosta lapsi luottaa jälleen itseensä ja on iloinen, kun hänellä on kuiva olo. Ne auttavat tekemään lopun huolestumisen ja murehtimisen kierteestä, joka syntyy aamuisin märistä lakanoista ja ihosta.

Saat DryNites®-pyjamahousut osaksi lapsesi päivittäisiä iltatoimia muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä:

- Tee DryNites®-pyjamahousuille tilaa lapsen vaatekaappiin, mahdollisesti yöasujen tai alusasujen viereen. 

- Rohkaise lasta ottamaan DryNites®-pyjamahousut mukaan yökylään ystävien luo. Näytä lapselle, kuinka tämä voi pukea ja riisua pyjamahousut, ja näytä hänelle, ettei niitä huomaa vaatteiden alta. Muista laittaa mukaan muovipussi käytettyjä DryNites®-housuja varten.


Voit esittää esimerkiksi seuraavat perustelut rohkaistaksesi lasta kokeilemaan DryNites®-pyjamahousuja:

- DryNites®-pyjamahousut ovat miellyttävämpi vaihtoehto kuin muovinen lakana, ja ne voidaan pukea ja riisua kuten tavallinen alusasu.

- Näytä lapselle, että DryNites®-pyjamahousut on suunniteltu hänen ikäisilleen lapsille, eivätkä ne ole vauvojen vaippoja.

- Voit todeta lopuksi, että on mukava tietää, että lapsi on herätessään puhdas ja kuiva. Aamulla (tai keskellä yötä) ei tarvitse tuntea lakanoiden vaihtamiseen liittyvää häpeää ja harmia.